Wat ga je doen?

Bij Customer Revolution kom je in contact met allerlei soorten mensen. Soms zijn dat kwetsbare groepen in de samenleving, andere keren gaat het om professionals in een specifieke sector of juist om ‘de inwoner’ van een gemeente. Door onderzoek te doen dompelen we ons onder in hun leefwereld en ervaringen. Zo leren we hen écht goed kennen, en precies begrijpen wat ze wanneer en waarom nodig hebben. Op basis van dat inzicht geven we onze opdrachtgevers advies over hun dienstverlening. En helpen we hen om taaie maatschappelijke vraagstukken te tackelen.

Dat doen we voor klanten in overheid, onderwijs, justitie en veiligheid, (jeugd)zorg of het sociale domein, wonen, zorg en welzijn, water en energie. Geen werkdag is hetzelfde: het ene moment werk je mee aan onderzoek naar beleving en behoeften van mensen rond dienstverlening of een sociaal vraagstuk, de volgende dag aan het uitwerken van visie, strategie en zelfs volledig nieuwe diensten, volgende week ondersteun je bij een salestraject en werk je een projectplanning uit.

Naast ons werk voor klanten dragen we bij aan de ontwikkeling van ons vakgebied en strijden we voor een mensgerichtere, inclusieve overheid. We doen autonoom onderzoek, ontwikkelen methodieken en delen kennis. Zo publiceerden we een managementboek over profielen en persona’s als de ruggengraat van klantgerichte organisaties.

Wie zoeken we?

Wij geloven dat organisaties met een publieke functie actief moeten (samen)werken aan sociale innovatie. En mensen in hun dienstverlening een geweldige ervaring moeten bieden – zeker als het om kwetsbare groepen gaat. Dat vraagt om een organisatie die de leefwereld van mensen tot in de finesses begrijpt. Die mensen ziet, (her)kent. Die naar ze luistert en hun denkkracht benut. Die excellente service ademt en klantgericht is tot in haar haarvaten. En die structureel verbetert en innoveert.

Jij gaat ons onderzoeks- en advieswerk ondersteunen. Je bent in staat om met een kritische blik naar de strategische documenten van onze opdrachtgevers te kijken. Je verwerkt onderzoeksresultaten, doet data-analyses en maakt presentaties en rapportages voor onze opdrachtgevers. Je bereidt samen met een senior adviseur werksessies voor, begeleidt ze en werkt de resultaten uit.

Je bent een onafhankelijke, ambitieuze professional met een jaar of 3 ervaring. Analytisch, kritisch, altijd open voor nieuwe mensen en ideeën. Je wilt constant leren, toont initiatief en geeft nóóit op. Je hebt zelfspot en bent makkelijk in de omgang. Je hebt een opleiding gevolgd in bestuurskunde, industrieel ontwerp (design for interaction of strategic product design), sociale, gedrags- of organisatiewetenschappen. Je hebt bovendien een brede maatschappelijke interesse en ontwikkeling.

Wat vragen we?

Je werkt in een klein en ambitieus team, waarin iedereen meedraait waar het nodig is. Jij krijgt daardoor telkens nieuwe kansen om je te bewijzen. We verwachten dat je zelfstandig als onderzoeker of adviseur aan de slag gaat in relatief complexe omgevingen – en we helpen je om je daarin verder te ontwikkelen. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je het beste in wilt worden. En realiseer je zelf je eigen groei. Maar we vragen wel wat van je: de lat ligt hoog, onze ambities liegen er niet om en we maken tempo.

  • Je bent een kameleon: je voelt je in alle kringen op je gemak, voelt mensen en verhoudingen aan en kunt met iedereen op het juiste niveau het gesprek aangaan.
  • Je kunt samenwerken: we werken minimaal met z’n tweeën in projecten en gaan als collega’s om met medewerkers van onze opdrachtgevers.
  • Je kunt zelfstandig werken: soms zijn we met het team op kantoor in Den Haag, soms werk je thuis en soms werk je op locatie bij een klant. In alle gevallen volgen we natuurlijk de COVID-19-richtlijnen.
  • Je schrijft foutloos Nederlands en bij voorkeur word je ook nog eens erg blij van schrijven.
  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding.
  • Je hebt kennis van of affiniteit met klantreizen, design thinking, communicatie en verandermanagement.

Wat mag jij verwachten?

We bieden je een afwisselende, uitdagende baan (32-40 uur), waarin je veel vlieguren kunt maken en veel kunt leren. Je werkt voor gezaghebbende organisaties met een publieke functie, en draagt bij aan een inclusieve maatschappij en klantgerichtere overheid. Je salaris is afgestemd op je ervaring, je ontwikkeling stemmen we af op je interesses en wensen. We zorgen voor alles wat je nodig hebt om je werk te doen (Macbook, telefoon), en je krijgt een trein van de zaak.

Herken je jezelf? Dan horen we graag van je! Stuur je sollicitatie (motivatie en CV) uiterlijk 21 september naar werken@customerrevolution.nl, ter attentie van Boudewijn Bugter.

 

Recruiters kunnen zich de moeite besparen om contact met ons op te nemen. We zijn niet geïnteresseerd. Maar écht niet.