We zoeken regelmatig enthousiaste collega’s die ons daarbij helpen en die met ons mee willen bouwen aan de verdere groei van ons bureau. Op dit moment hebben we plek voor:

Medior adviseur (40 u/wk)

Bij Customer Revolution kom je in contact met allerlei soorten mensen. Soms zijn dat kwetsbare groepen in de samenleving, andere keren gaat het om professionals in een specifieke sector of juist om ‘de inwoner’ van een gemeente. Door onderzoek te doen dompel je je onder in hun leefwereld en ervaringen. Zo leer je hen écht goed kennen, en precies begrijpen wat ze wanneer en waarom nodig hebben. Op basis van dat inzicht geef je onze opdrachtgevers advies over hun dienstverlening en communicatie. We bieden je een afwisselende, uitdagende fulltimebaan, waarin je veel vlieguren kunt maken en veel kunt leren. Je werkt voor gezaghebbende organisaties met een publieke functie, en draagt bij aan een inclusieve maatschappij en klantgerichtere overheid.

Meer weten of solliciteren

Junior adviseur/projectondersteuner (40 u/wk)

Je bent een onafhankelijke, ambitieuze starter, die ons onderzoeks- en advieswerk gaat ondersteunen. Analytisch, kritisch, altijd open voor nieuwe mensen en ideeën. Je wilt constant leren, toont initiatief en geeft nóóit op. Je hebt zelfspot en bent makkelijk in de omgang. Je hebt een opleiding gevolgd in marketing of communicatie, industrieel ontwerp (service design), sociale, gedrags- of organisatiewetenschappen en een brede maatschappelijke interesse en ontwikkeling. We bieden je een afwisselende, uitdagende fulltimebaan, waarin je veel vlieguren kunt maken en veel kunt leren.

Meer weten of solliciteren

Open sollicitatie is altijd welkom!

We zijn altijd op zoek naar mensen die de overheid klantgerichter willen laten werken of communiceren. Is er op dit moment geen openstaande vacature die bij je past? Geen probleem. We komen graag in contact met slimme, onafhankelijke en ambitieuze mensen. Lijkt het je leuk om bij Customer Revolution te komen werken, neem dan contact op met Boudewijn Bugter. Stuur jouw mo­tiva­tie en cv naar werken@customerrevolution.nl.

Recruiters kunnen zich de moeite besparen om contact met ons op te nemen. We zijn niet geïnteresseerd. Maar écht niet.