Laura is een creatieve verbinder die je helpt om scherpe keuzes te maken op basis van inzicht in de ontwikkelingen in je organisatie, je markt én je klanten. Met haar ruime managementervaring, bestuurskundige én communicatieve achtergrond in staat om snel de organisatorische consequenties van visie en strategie in kaart te brengen. Kan strategie daadkrachtig en planmatig omzetten in resultaten. Weet als geen ander dat the devil is in the details – de ‘Straka-structuur’ is dan ook beroemd en geliefd onder opdrachtgevers én collega’s. Maar geliefd maakt ze zich sowieso snel: ze is een echte people manager, die het beste uit mensen én uit teams weet te halen. En kan die mensen vervolgens in beweging krijgen om veranderingen soepel door te voeren.

Achtergrond en ervaring

Voor haar komst naar Customer Revolution werkte Laura als manager bij een landelijke kinderopvangorganisatie. Daarvoor was ze een aantal jaar adviseur en bureaumanager bij van een van de grotere communicatiebureaus, waar ze naast haar advieswerk voor klanten verantwoordelijk was voor het dagelijks reilen en zeilen. Verder werkte ze bij de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en bij de Provincie Zuid-Holland, als communicatie- en beleidsadviseur.

Volg Laura

Laura publiceert regelmatig op het gebied van proces- en verandermanagement, cultuur en organisatietransitie in relatie tot dienstverlening en communicatie. Volg haar op LinkedIn.