We begonnen met het vergaren van inzicht: met testjes, polls en UX-tools brachten we in kaart wat mensen willen, wat ze ervaren en waar ze tegenaan lopen. Van daaruit konden we gaan verbeteren. We ontwikkelden een zeer klantgericht UX-design, waarbij we zoveel mogelijk keuzes baseerden op inzicht in behoeften, en zoveel mogelijk aannames testten. Bovendien verzorgden we een grote usabilitytest om zeker te weten dat de website op alle devices bruikbaar, begrijpelijk en klantgericht werkte. Zo zorgden we ervoor dat klanten makkelijker en sneller hun kamer of arrangement kunnen boeken.

In dit traject werkten we bovendien heel nauw samen met de vaste technische partner van Fletcher: CARE Internet Services.

Fletcher Live

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 81 unieke 3- en 4-sterren hotels die alle zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. In april 2017 werd Fletcher Hotels door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot de Populairste en Beste Hotelketen van Nederland. Voor het 7e  jaar op rij behaalde de grootste hotelketen van Nederland de meeste stemmen van het Nederlandse publiek.